Известие

Collapse
No announcement yet.

Ниво на оборудване Super

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: а при мен ?

Първоначално публикувано от bass
    Първоначално публикувано от Grim
    смисъл интересува ме това: Catalogue,version i interior...
    Ми от Catalogue (и от годината на производство, разбира се) става ясно, че си фейслифт, 1.8 16v 140 к.с.
    Version щом е SPORT, можеш да споделиш как са при теб нещата - имаш ли крилце на задния капак? Интериорът същият ли е като моя (и при мен излиза Tessuto grigio scuro, тоест Dark grey fabric, тоест тъмносив текстил)?
    крило нямам... и не личи да съм имал,но скоро смятам да имам.... първо смятам да намеря липсващите ми неща от вътрешността явноселяни има май навсякъде... иначе интериора изглежда същия. версията V3 SPORT и това M2... каква е разликата между моделите? смисъл исках да знам да не ми липсва нещо...
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

Ми нали за тва е целият зор - че не можем да установим за коя модификация какво БИ ТРЯБВАЛО да има

btw според ePER ти се полага да имаш крилце и то точно като мойто (щото има и друг един модел).

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

ми ... аз защото ми липсват неща от интериора....
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        sigpic

Comment

ми ... аз защото ми липсват неща от интериора....
          кво ти липсва?

нима ри 155 емпирично е установено че няма логика по това какво ще има в даден версия
          карай и си свиркай
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ами няма го плафона целия между сенниците, и отзад горе има някакъв правоъгълен отвор в който незнам какво е имало... това като за начало...
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            sigpic

Comment

Аз прегледах една извадка от mobile.de и почти съм готов да се обзаложа, че всички 2.0 Super са с дървен волан и дървени елементи по таблото и вратите. Между другото, до неотдавна си мислех, че само 2.0 има версия Супер, ама...

...отзад горе има някакъв правоъгълен отвор в който незнам какво е имало...
              И там ламБа

Comment

ламба...? пфу...тайно са надявах на ТФТ...
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                sigpic

Comment

Аз прегледах една извадка от mobile.de и почти съм готов да се обзаложа, че всички 2.0 Super са с дървен волан и дървени елементи по таблото и вратите. Между другото, до неотдавна си мислех, че само 2.0 има версия Супер, ама...
                  Мда тъй е
                  Ама ние не сме от простите- имаме си повече имена , като последният да затвори вратата.
                  ELEGANTE SUPER e версията е
                  Имаме си дървения , ел огледала, стъкла, климатроник, тонирани зелени стъкла, плюш салон в 2 цвята , подпирачки за ръцете и отпред и отзад, ABS,eл. фарове , волан регулируем по височина.
                  Ама мотора е слаб само 2,0л и няма 6та скорост .

Корекция : Има стандартно халогенни, брони със цвета на колата, зад задният подлакътник отвор и то с ключалка към багажника за да не влезе някой от багажника, предени заден плафон за вътрешно осветление, като предният е и с малко насочващо се прожекторче, дръжки на вратите с цвета на колата и бутон с работеща бравичка на капака на багажника.
                  Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Kris купи си една 164 3.0 и стига рева че ти е малък двигателя.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                      тонирани зелени стъкла, подпирачки за ръцете и отпред и отзад
                      Верно бе, всичките 16V Super, които съм виждал, бяха с тонирани стъкла. Не съм сигурен обаче за 2.0 8V Super - виждал съм такава, ма нямам спомен.
                      Предният подлакътник мисля че е стандартен, ама задния? Аз имам и отзад, освен това зад него има вратичка с ключалка към багажника - за натъпкване на разни дълги предмети като ски например.

Comment

Верно бе, всичките 16V Super, които съм виждал, бяха с тонирани стъкла. Не съм сигурен обаче за 2.0 8V Super - виждал съм такава, ма нямам спомен.
                        Предният подлакътник мисля че е стандартен, ама задния? Аз имам и отзад, освен това зад него има вратичка с ключалка към багажника - за натъпкване на разни дълги предмети като ски например.
                        мойта беше с тонирани жамци и два подлакътника с дупка за ски

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                          мойта беше с тонирани жамци и два подлакътника с дупка за ски
                          ииии, тя кат мойта ,ма ски не карам ( избегах от чичко )

П.П. Дека са ми уепенкитеее

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                            ма ски не карам ( избегах от чичко )

П.П. Дека са ми уепенкитеее
                            е тва е то
                            как можа от чичко да избегаш .. пуууу
                            а уепенки - немам - я ми се обади или на кю-то да се разберем

Comment

това дето вчера ми казахте "ламба" се оказа 3-ти стоп....
                              '97 155 1.8 16V
                              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                              sigpic

Comment

Инфото доста разхвърляно дойде, ма ако го обобщим в SUPER врсията трябва да има:
                                Климатроник, АБС, "дървения", тонирани стъкла, салон - плюш(един или 2 цвята), електрически фарове, огледала и стъкла, ляти джаднти (предполагам 15"), брони в цвета на купето.
                                Май това ще да е
                                Lancia Dedra 1.6 i.e.
                                Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Comment

Working...
                                X